راهنمای مطالعه

آشپزخانه یکی از مهم ترین بخش ها در فضای دکوراسیون داخل منزل است. طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای با نمای سه بعدی و تری دی باعث می شود که قبل از اجرا بتوانید مدل کابینت آشپزخانه، دیزاین و چیدمان آن را ببینید و در صورتی که از بخشی خوشتان نیامد، به راحتی بتوانید قبل از اجرا آن را تغییر دهید.

طراحی کابینت آشپزخانه

طراحی کابینت آشپزخانه یعنی ترسیم فضای آشپزخانه در کامپیوتر یا موبایل توسط یکی از نرم افزارهای طراحی مثل تری دی مکس، کورل، فتوشاپ، اتوکد یا سایر نرم افزارها و اعمال تغییرات قبل از اجرا که می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

طراحی کابینت حرفه ای
طراحی کابینت حرفه ای

طراحی کابینت آشپزخانه سه بعدی

قبل از ورود نرم افزارهای طراحی، کابینت ساز یک طرح از چیزی که در ذهن داشت را بر روی کاغذ ترسیم می کرد و به مشتری آن چرا که قرار بود پیاده سازی شود را توضیح می داد.

بعد از اینکه نرم افزارهای مختلف وارد حوزه طراحی دکوراسیون داخلی شدند، کار کمی راحت شد. طراح به کمک این نرم افزارها یک طرح سه بعدی از کابینت آشپزخانه به مشتری ارائه می کند. مشتری می تواند از هر زاویه به طرح دید کافی داشته باشد. در این مرحله به راحتی پیشنهاد، انتقاد، تغییر و یا هر گونه اصلاحیه بر روی کابینت و دکواسیون آشپزخانه را انجام دهد و سپس با یقین کامل طرح کابینت آشپزخانه وارد مرحله اجرا شود.

کابینت آشپزخانه با طراحی سه بعدی
کابینت آشپزخانه با طراحی سه بعدی

طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای شامل چه مواردی است؟

در طراحی کابینت آشپزخانه بخش های زیر اجرا می شوند و به طور کلی یک شما یا پیش نمایشی از کابینت آشپزخانه به نمایش گذاشته می شود.

طراحی باکس های کابینت آشپزخانه سه بعدی

باکس ها با متریال و رنگی که مشتری انتخاب کرده است، طراحی می شود و در صورت طراحی حرفه ای و سه بعدی، مشتری می تواند توسط نرم افزار، اندازه قفسه های داخلی باکس ها یا کانترها و رنگ آنها را ببیند.

کابینت آشپزخانه با طرح سه بعدی
کابینت آشپزخانه با طرح سه بعدی

طراحی اکسسوری کابینت آشپزخانه سه بعدی

اکسسوری ها اشیاء زیبایی هستند که کارایی زیادی برای استفاده بهینه از فضای آشپزخانه را دارند. اکسسوری کابینت آشپزخانه حرفه ای و سه بعدی کمک می کند شما طرح اکسسوری و نحوه استفاده از آن را قبل از اجرا ببینید و در صورتی که دوست نداشتید، مدل آن را عوض کنید.

طراحی درب های کابینت آشپزخانه سه بعدی

طرح درب کابینت آشپزخانه به چند شکل قابل اجرا است.

  1. طرح درب کابینت آشپزخانه بدون دستگیره
  2. طرح درب کابینت آشپزخانه با دستگیره
  3. طرح درب کابینت آشپزخانه مگنتی
  4. طرح درب کابینت آشپزخانه لمسی
  5. طرح درب کابینت آشپزخانه جا دستگیره ای
  6. طرح درب کابینت آشپزخانه لولایی
کابینت آشپزخانه با طرح ترکیبی دستگیره و بدون دستگیره
کابینت آشپزخانه با طرح ترکیبی دستگیره و بدون دستگیره

طراحی کابینت آشپزخانه با نورپردازی

نورپردازی یکی از جلوه های جذاب در دکوراسیون داخل منزل است و انجام عمل نورپردازی در فرآیند کابینت سازی نیز انجام می شود و می توان داخل باکس ها و یا زیر کابینت زمینی و یا کابینت دیواری را به صورت نورمخفی، نورپردازی کرد.

طراحی کابینت آشپزخانه با نورپردازی
طراحی کابینت آشپزخانه با نورپردازی

طراحی صفحه کابینت آشپزخانه سه بعدی و حرفه ای

صفحه کابینت آشپزخانه هم در زیبایی تاثیر فوق العاده ای دارد و هم در کابردی که اجرا می کند. در صورتی که در ساخت صفحه کابینت آشپزخانه از متریال های بی کیفیت و ضعیف استفاده شود، قطعاً پس از مدتی استفاده، صفحه رنگ و لعاب خود را از دست می دهد.

صفحه سنگی کابینت آشپزخانه از مقاومترین و جذاب ترین و در عین حال گران ترین مدل های صفحه است. در صورتی بودجه کافی برای سفارش صفحه سنگی ندارید، می توانید از صفحات چوبی سه سانتی و پنج سانتی که تولید کننده آن یک برند خوب و تایید شده است، استفاده کنید.

طراحی کابینت آشپزخانه ساده و دستگیره دار
طراحی کابینت آشپزخانه ساده و دستگیره دار

طراحی پایه کابینت آشپزخانه سه بعدی و حرفه ای

اگر بدنبال کابینت مدرن هستید، پایه کابینت در این سبک حذف شده است. اگر پایه برای شما اهمیت دارد و سبک کلاسیک یا نئوکلاسیک را می پسندید، پس طراحی پایه ها از اهمیت زیادی برخوردارند، چون در فضا به خوبی به چشم می آیند.

سعی کنید در انتخاب پایه ها دقت کنید و از برندهای شناخته شده و باکیفیت استفاده کنید. چون به مرور زمان پایه های ارزان قیمت و بی کیفیت، خاصیت خود را از دست می دهند. رنگ پایه ها تغییر می کند و شروع به پوسیده شدن و ریختن براده های حاصل از پوسیدگی به زمین می شود.

طراحی کابینت آشپزخانه با تم طوسی
طراحی کابینت آشپزخانه با تم طوسی

طراحی باکس های ویترینی کابینت آشپزخانه سه بعدی و حرفه ای

در صورتی فضای کافی در آشپزخانه دارید، می توانید یکی از بخش ها را به باکس ویترینی اختصاص دهید. باکس ویترینی دارای نمای شیشه ای است و شما می توانید اجناس و اشیاء دکوری را در داخل باکس ویترینی بچینید، مدل باکس و نحوه چیدمان آن به راحتی در طراحی سه بعدی کابینت قابل مشاهده است.

طراحی کابینت آشپزخانه با متریال خاص
کابینت آشپزخانه با متریال خاص

طراحی شلف کابینت آشپزخانه حرفه ای و سه بعدی

شلف نوعی دکور برای زیبایی بیشتر کابینت ها است که انتخاب طرح و بودن یا نبودن آن بستگی به حرفه ای بودن کابینت ساز و درخواست مشتری دارد.

طراحی آرگ کابینت آشپزخانه حرفه ای

آرگ بخشی است که در جلوی ورودی فضای آشپزخانه بر روی سقف اجرا می شود. آرگ از نمای سالن پذیرایی جذابیت خارق العاده ای دارد و از نمای داخل آشپزخانه به عنوان یک جاساز بزرگ برای اشیاء می توان از آن استفاده کرد.

طرح آرگ کابینت آشپزخانه
طرح آرگ کابینت آشپزخانه

طراحی جزیره کابینت آشپزخانه حرفه ای

جزیره یکی از مهمترین و جذاب ترین بخش ها در فضای آشپزخانه است. طراحی حرفه ای جزیره آشپزخانه تماماً به هنر، خلاقیت و حرفه ای بودن کابینت ساز بستگی دارد.

طرح جزیره در کابینت آشپزخانه
طرح جزیره در کابینت آشپزخانه

طراحی جزیره در آشپزخانه می تواند به چند شکل متفاوت انجام بگیرد.

طراحی جزیره به جای اپن

طراحی حرفه ای اپن در کابینت آشپزخانه می تواند به صورت یک میز باریک که در یک یا دو طرف آن صندلی چیده شده، به عنوان یک میز غذاخوری مورد استفاده قرار بگیرد.

طراحی کابینت آشپزخانه با اپن
طراحی کابینت آشپزخانه با اپن

طراحی جزیره کانتر سینک ظرفشویی

طراحی جزیره برای کانتر سینک طوری است که بخشی از جزیره به شکل کانتر سینک طراحی می شود و آبچکان در بالای آن قرار می گیرد. این مدل طراحی خاص است و نیاز به فضای بزرگی دارد. در صورت داشتن جای کافی، می توان از اطراف این مدل طرح، به جای میز نیز استفاده کرد.

طراحی سینک کابینت آشپزخانه
طراحی سینک کابینت آشپزخانه

طراحی جزیره به جای کانتر هود و اجاق

حالت دیگر که برای جزیره می توان طراحی کرد، استفاده از آن در وسط آشپزخانه و قرار دادن هود در بالا و اجاق رومیزی است.

قیمت طراحی کابینت آشپزخانه

طراحی کابینت آشپزخانه به دو صورت قابل اجرا است.

طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای و رایگان

گروه دکومنش طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای و سه بعدی را به صورت رایگان در اختیار مشتریان قرار می دهد، به شرط اینکه کار نیز به این گروه سپرده شود.

یعنی در ابتدا هزینه طراحی از مشتری گرفته می شود. مشتری طرح را می بیند و اگر پسند کرد، کار به مرحله اجرا می رود. اگر بخش هایی از طرح پسند نشد، تغییرات مجدداً اعمال می شود تا مورد تایید مشتری واقع شود. در صورتی که کار نیز به گروه دکومنش سپرده شود، هزینه طرح به مشتری برگردانده می شود یا روی کار محاسبه می شود.

طراحی کابینت آشپزخانه رایگان
طراحی کابینت آشپزخانه رایگان

طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای و پولی

بعضی از افراد قصد سفارش کابینت به یک کابینت ساز را ندارند، اما تمایل دارند که آن کابینت ساز طرح کابینت آشپزخانه را ترسیم کند. در چنین مواقعی با توجه به پیچیدگی های طرح، قیمت طراحی کابینت آشپزخانه اعلام می شود و در صورت پرداخت وجه، طراحی کابینت آشپزخانه انجام می پذیرد.

قیمت کابینت آشپزخانه با توجه به پیچیدگی های طراحی مبلغی از 600000 ششصد هزار تومان به بالا شروع می شود.

طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای
طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای

طراحی دکوراسیون داخل آشپزخانه

طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه شامل طراحی کابینت، طراحی سقف، طراحی کف، طراحی دیوار، چیدمان وسایل و رعایت اصول دسترسی به اشیاء و کنتراست رنگی است.

طراحی کابینت کمدی بدون درب
طراحی کابینت کمدی بدون درب

طراحی کف در دکوراسیون داخل آشپزخانه

کف آشپزخانه می تواند با استفاده از متریال هایی مثل کاشی، سرامیک، پارکت، بتن، سیمان و انواع سنگ های ساختمانی، پوشانده شود. افراد با توجه به سبک دکوراسیون داخل منزل خودشان، کفپوش آشپزخانه را انتخاب می کنند.

کف در طراحی دکوراسیون آشپزخانه
کف در طراحی دکوراسیون آشپزخانه

طراحی سقف در دکوراسیون داخل آشپزخانه

سقف نیز یکی از مهمترین بخش ها در داخل هر منزل است. امروزه سقف کاذب یا سقف کنفی خیلی پرکاربرد شده اند. استفاده از آباژورها برای نورپردازی سقف ها از اهمیت زیادی برخوردارند. برای اینکه بتوان در سقف عمل نورپردازی و گچ بری را انجام داد و در واقع به سقف طرح داد، از روآویز استفاده می شود و سقف به اندازه بیست تا سی سانتی متر پایین می آید.

با پایین آوردن گچ بری های سقف، به راحتی می توان طرح و شکل هندسی مدنظر را بر روی سقف اجرا کرد و از نورهای رنگی یا مخفی زیبا نیز برای جذابیت هر چه بیشتر فضا استفاده نمود.

برای سقف آشپزخانه هم می توان از سقف کاذب در طرح های مختلف مثل طرح اقیانوس، طرح آسمان و دیگر موارد که کاملاً سلیقه ای است، استفاده کرد و یا می توان سقف را گچ بری کرده و نورهای رنگی را پیاده سازی نمود.

طراحی سقف کابینت آشپزخانه
طراحی سقف کابینت آشپزخانه

طراحی دیوار در دکوراسیون آشپزخانه

دیوار را نیز می توان با استفاده از کاشی، سرامیک یا سنگ پوشاند. در کشور ما در سالهای اخیر یک سری سرامیک های زیبا با طرح های خاص که اکثریت با تم رنگی سفید و طلایی هستند، مد شده است.

فرقی نمی کند که زیرساز کابینت دیواری و زمینی چه نوع سرامیک یا کاشی باشد. بین کابینت دیواری و کابینت زمینی یک فضای استاندارد 60 سانتی متری قرار می گیرد که این فضا خیلی جلب توجه می کند و اصطلاحاً از بین کابینتی برای پوشش این فضا استفاده می شود.

بین کابینتی ها بدلیل طرح های شیک و زیبا نسبت به کاشی و سرامیک های معمولی کمی گران تر هستند. بین کابینتی ها را می توان به کمک بتون یا چسب به دیوار چسباند.

طراحی دیوار در دکوراسیون آشپزخانه
طراحی دیوار در دکوراسیون آشپزخانه

انواع سبک طراحی کابینت آشپزخانه سه بعدی و حرفه ای

چیدمان فضای آشپزخانه بر اساس چیدمان فضای کل خانه اجرا می شود و هر سبکی که در دکوراسیون داخلی استفاده شده، برای فضای آشپزخانه نیز پیاده سازی می شود.

طراحی کابینت آشپزخانه سبک سنتی حرفه ای و جذاب

در این روش دکوراسیون داخل منزل از سبک روستیک پیروی می کند و از رنگ های جیغ و گرم در فضا استفاده می شود. به طور معمول در این مدل فضاها از کابینت آشپزخانه چوبی و یا کابینت انزو در رنگ های مختلف استفاده می شود.

طراحی کابینت آشپزخانه خارق العاده با سبک های ترکیبی
طراحی کابینت آشپزخانه خارق العاده با سبک های ترکیبی

طراحی کابینت آشپزخانه سبک مدرن حرفه ای

سبک مدرن سبکی ساده است اما خیلی پرطرفداره و واقعاً هم یک زیبایی و جذابیت خارق العاده را به تصویر می کشد. طراحی کابینت آشپزخانه مدرن خیلی حساس است و بهتر است طوری طراحی شود که چیز جز کابینت آشپزخانه در فضا به چشم نخورد.

کابینت ام دی اف و کابینت هایگلاس بیشترین کاربردها را در سبک مدرن دارند و نتیجه بهتری را به نمایش می گذارند. ترکیبی از کابینت هایگلاس با کابینت فرامید، بهترین طرح برای ساخت کابینت مدرن است.

طراحی کابینت مدرن
طراحی کابینت مدرن

طراحی کابینت آشپزخانه سبک کلاسیک

سبک کلاسیک خیلی شلوغ است و کابینت ها با طرح های ریز و درشت و منبت کاری شده، اجرا می شوند. بهتر است از کابینت چوبی یا کابینت انزو مثل کابینت پولیشی، کابینت پلی استر و کابینت پلی اورتان در این سبک استفاده کنید.

کابینت ممبران نیز یکی از کابینت های پرسفارش سبک کلاسیک در کشور ما است که نسبت به کابینت ام دی اف و کابینت هایگلاس قیمت بالاتری دارد.

طراحی کابینت کلاسیک
طراحی کابینت کلاسیک

طراحی کابینت آشپزخانه سبک نئوکلاسیک

سبک نئوکلاسیک سبکی است برای کسانی که نه می خواهند طرح کابینت آشپزخانه آنها به سادگی سبک مدرن باشد و نه می خواهند طرح کابینت آنها به شلوغی سبک کلاسیک باشد.

کابینت ام دی اف، کابینت هایگلاس، کابینت فرامید، کابینت انزو و دیگر مدل ها، همه می توانند به صورت سبک نئوکلاسیک اجرا شوند و نمای جذابی را به تصویر بکشند.

طراحی کابینت نئوکلاسیک
طراحی کابینت نئوکلاسیک

طراحی کابینت زمینی

کابینت زمینی به صورت طراحی کابینت با پایه و طراحی کابینت بدون پایه اجرا می شود. در صورتی که مدل انتخابی شما پایه دار باشد، می بایست از پایه های باکیفیت استفاده کنید که بعدها پایه ها زنگ نزنند و تغییر رنگ ندهند. اگر هم مدل انتخابی شما کابینت بدون پایه است، در این صورت از یک پاخور جهت پوشانده شدن کابینت استفاده می شود.

طراحی کابینت زمینی
طراحی کابینت زمینی

طراحی کابینت دیواری

کابینت دیواری شامل باکس هایی است که توسط درب های بادستگیره و یا درب های بدون دستگیره پوشانده می شوند. بعضی افراد دوست دارند، کابینت آنها همراه با باکس های دکوری اجرا شود که در این صورت برای کابینت دیواری یا دربی گذاشته نمی شود و یا از طلق و شیشه به جای درب چوبی استفاده می شود. بعضی ها هم تمایل دارند داخل باکس های کابینت دیواری نورپردازی شود.

طراحی کابینت دیواری با باکس های ساده و باکس های طلقی همراه با نورپردازی
طراحی کابینت دیواری با باکس های ساده و باکس های طلقی همراه با نورپردازی

طراحی کابینت کمدی

کابینت کمدی، کابینتی است که به صورت کامل و یکدست طراحی می شود تا بتواند از کف تا سقف آشپزخانه را بپوشاند و سبب استفاده بهینه از فضا شود. طرح کابینت کمدی برای مکان هایی مناسب است که کوچک هستند و یا یک بخشی با متراژ کم هستنند که قابلیت ست شدن با دیگر یونیت های کابینت آشپزخانه را ندارند.

طرح کابینت کمدی در آشپزخانه
طرح کابینت کمدی در آشپزخانه

طراحی کابینت پلکانی

در این روش کابینت دیواری طوری طراحی می شود که به دو بخش تقسیم می شود و یک بخش زیر بخش دیگری قرار می گیرد و حالت پله ای در نمای کابینت ایجاد می شود. معمولاً طراحی کابینت آشپزخانه پلکانی با دو رنگ متفاوت و متضاد و گاهی هم با دو متریال مختلف اجرا می شود.

اهمیت طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای

طرح کابینت خیلی مهم است، چون از دوباره کاری جلوگیری می کند و حس اعتماد و اجرای درست کار را در مشتری تقویت نموده و مشتری با خیالی آسوده منتظر اجرا شدن کابینت آشپزخانه می ماند.

تحلیل نیازها و اولویت ها

طرح کابینت آشپزخانه باعث می شود نیاز مشتری پرسیده شود و بر اساس نیاز او عمل طراحی و چیدمان دکوراسیون داخلی آشپزخانه انجام بگیرد.

در یک طرح نیازها و اولویت های سفارش دهنده بررسی می شود و سوالاتی از قبیل موارد زیر پرسیده می شود و پاسخ آنها در طرح پیاده سازی می شود.

  1. آیا مشتری به فضای بیشتری برای ذخیره سازی نیاز دارد؟
  2. آیا مشتری نیاز یه یک اپن ساده دارد؟
  3. آیا مشتری به طراحی یک جزیره زیبا و حرفه ای نیاز دارد؟
  4. آیا مشتری می خواهد از کابینت کمدی استفاده کند؟
  5. آیا مشتری به دنبال باکس های ویترینی است یا همه باکس ها را ساده می خواهد؟

همه این نیازها و اولویت ها که پاسخ داده شد، طراح، طرح کابینت آشپزخانه را می کشد و مشتری به راحتی با دیدن طرح در صورت توافق، منتظر پیاده سازی آن می شود.

طراحی کابینت آشپزخانه با دو متریال ترکیبی
طراحی کابینت آشپزخانه با دو متریال ترکیبی

استفاده از ایده های ناب در طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای و جذاب

طراح می تواند با مطالعه و تحقیق در زمینه روند اجرای کابینت آشپزخانه، ایده های نوآورانه و جذابی را پیاده سازی کند که مشتری لذت کافی از طرح را ببرد و با خیالی آسوده منتظر اتمام کار باشد.

طراحی نمای سه بعدی

شمای سه بعدی کابینت آشپزخانه باعث می شود شما بتوانید یک تصویر واقعی را از زاویه های مختلف ببینید و به جزئیات طراحی واقف شوید.

ایجاد فضای زیبا و کاربردی

طراحی سه بعدی کابینت آشپزخانه سبب می شود که ترکیب رنگ ها، دسترسی به اشیاء، چیدمان فضا، جایگذاری تجهیزات آشپزی و همه جنبه ها به تصویر کشیده شود و بدون کوچکترین استرسی، تغییرات لازم اعمال شود.

سخن آخر

طراحی کابینت آشپزخانه حرفه ای با نمای سه بعدی یک ابزار قدرتمند برای ایجاد یک فضای واقعی قبل از اجرا شدن و مصرف هزینه ها است. طراحی سه بعدی کابینت، این امکان را فراهم می کند تا شما بتوانید به بهترین نتیجه ممکن برسید و در نهایت کاری که دلخواهتان است و هیچ مشکلی با اجرای آن ندارید، توسط کابینت ساز در فضای آشپزخانه به اجرا گذاشته شود.

سوالات متداول

طراحی کابینت آشپزخانه چقدر زمان نیاز دارد؟

طراحی کابینت به هنر و فرز بودن طراح، تعداد مشتریان در صف و پیچیدگی طراحی بستگی دارد. طرح کابینت آشپزخانه می تواند ظرف مدت بیست و چهار ساعت تا یک هفته انجام پذیرد.

آیا امکان تغییر طرح کابینت آشپزخانه وجود دارد؟

بله، کشیدن طرح مزیتی که دارد، همان امکان بررسی و ایجاد تغییرات در طرح است. برای مثال شاید شما یک رنگ خاصی را در ذهن داشتید که نمونه زنده و اجرا شده آن را ندیده اید. با یک طرح سه بعدی به راحتی می توانید نحوه نشستن رنگ بر روی متریال کابینت را ببینید و اگر آن رنگ به آن متریال نیامد، به راحتی با چند کیلیک رنگ کابینت آشپزخانه عوض می شود تا شما بتوانید رنگ دلخواهتان را انتخاب کنید.

در طراحی کابینت آشپزخانه چه می بینیم؟

همه چیز را می توان در طراحی کابینت آشپزخانه قبل از اجرا دید. طرح کابینت اهیمت دارد، چون بعد از اینکه کابینت ساخته شد و نصب شد، شما نمی توانید تغییری اعمال کنید و اعمال تغییرات خارج از طرح، هزینه می طلبد.

طراحی کابینت آشپزخانه یک شمای کلی به شما نشان می دهد تا بتوانید آنچه را که قرار است در فضای آشپزخانه پیاده سازی را ببینید و با خیالی آسوده کابینت خود را سفارش دهید.

آیا طراحی کابینت آشپزخانه سخت است؟

برای کسی که تخصص حرفه ای در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی دارد، طراحی کاری آسان و لذت بخش است.